Οφελη

Από τη δύναμη του υδρογόνου για την απομάκρυνση του άνθρακα

Προληπτικός καθαρισμός κινητήρα με υδρογόνο

Λόγω των συνθηκών που επικρατούν στις μεγαλουπόλεις, τα συνεχή stop & go, οι νέες οδηγίες κατασκευής των κινητήρων προκειμένου να μην ρυπαίνουν , τα χαμηλά όρια ταχύτητας προκειμένου να μην σπαταλούμε καύσιμα δημιουργούν ρύπανση στους κινητήρες.

Αυτά τα συμπτώματα εκδηλώνονται με τη μορφή των κορεσμένων επικαθήσεων άνθρακα στις βαλβίδες EGR, φράζουν τα φίλτρα DPF, βρωμίζουν τις τουρμπίνες κ.λ.π.

Ο προληπτικός καθαρισμός του κινητήρα σας, σας δίνει τη δυνατότητα να αποφύγετε την μεγάλη συσσώρευση άνθρακα στον κινητήρα σας και να αποφεύγετε βλάβες που θα έχουν ως αποτέλεσμα την αντικατάσταση ακριβών εξαρτημάτων, εξοικονομώντας έτσι σημαντικά ποσά. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τιμές από εξαρτήματα που μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε όπως, τουρμπίνα 1.300€ με 3.000€, καταλύτη (€ 600 – 2.000), DPF (€ 600 – 2.000) ή βαλβίδα EGR (€ 370 – 500).

Τα προβλήματα αυτά προκύπτουν κυρίως από την κακή καύση, η οποία καταπνίγει τον κινητήρα.

Έτσι, προκειμένου να μην χρειαστεί να αντικαταστήσετε τα παραπάνω πανάκριβα εξαρτήματα του κινητήρα σας, κάντε προληπτικό καθαρισμό του άνθρακα σε αυτόν. Ένας βρώμικος κινητήρας αποτέλεσμα των επικαθήσεων του άνθρακα είναι απειλή για τις επιδόσεις του οχήματος σας.

Διαδικασία καθαρισμού

Όταν το υδρογόνο μπαίνει στο σύστημα εισαγωγής αέρα του κινητήρα, και έρθει σε επαφή με τον άνθρακα, γίνεται μια χημική αντίδραση, με αποτέλεσμα την ρευστοποίηση του άνθρακα, που είναι κολλημένος στα τοιχώματα της εισαγωγής, καθώς η διέλευση του από αυτή γίνεται διαμέσου της βαλβίδας EGR, η οποία έχει σαν σκοπό, την ανακυκλοφορια των καυσαερίων για την μείωση των (οξειδίων του αζώτου)(NOx), έτσι λοιπόν με την διέλευση του υδρογόνου και την επαφή του με τον άνθρακα όπως είπαμε πριν γίνετε ρευστοποίηση και σε υγρή μορφή πλέον και σαν καύσιμο, μεταφέρονται μέσα στο χώρο καύσης όπου και καίγονται κανονικά, επίσης μέσα στο χώρο καύσης ο καθαρισμός στο επάνω μέρος του εμβόλου (πιστονιού),καθώς και του θαλάμου καύσης και των βαλβίδων, ο καθαρισμός γίνεται με την μέθοδο της πυρόλυσης, λόγο της υψηλής αλλά στιγμιαίας θερμοκρασίας που αναπτύσσεται λόγω του υδρογόνου, και έτσι εξερχόμενο το καυσαέριο πλέον καθαρίζει, αισθητήρα οξυγόνου, καταλύτη, και την εξάτμιση του κάθε οχήματος, με αποτέλεσμα την επαναφορά της χαμένης ισχύος, και την μείωση της κατανάλωσης, των καυσίμων, καθώς και την αποφυγή δαπανηρών βλαβών.

Οφέλη καθαρισμού

Αφαίρεση επικαθήσεων άνθρακα

Αφαιρεί σε ικανό ποσοστό τις επικαθήσεις του άνθρακα (ΔΕΝ μπορεί να δράσει αν είναι σε σημαντικό βαθμό “χτισμένη” η ρύπανση του κινητήρα “ΜΑΚΑ”) από όλους τους τύπους κινητήρων

Επαναφορά απόδοσης κινητήρα

Δύναται (υπό προϋποθέσεις) να επαναφέρει την απόδοση του κινητήρα και την κατανάλωση καυσίμου πίσω σε κανονικά επίπεδα

Αποφυγή φθοράς ακριβών εξαρτημάτων

Αν η εφαρμογή επαναλαμβάνεται ανά 15.000 χλμ, αποτρέπει τη φθορά ακριβών εξαρτημάτων του κινητήρα (EGR βαλβίδα, DPF, μπουζί, βαλβίδες, μπεκ, κλπ.)

Μείωση θορύβου κινητήρα

Μειώνει την διακοπτόμενη επιτάχυνση cut-out και τον θόρυβο του κινητήρα

Μείωση καυσαερίων

Μειώνει τα καυσαέρια

Έλεγχος ΚΤΕΟ

Διευκολύνει την επιθεώρηση του οχήματος στο ΚΤΕΟ σχετικά με τα επίπεδα ρύπανσης (αιθαλομίχλη)

Αυξημένη διάρκεια ζωής

Αυξάνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα

Καθαρισμός Carbon Cleaning

Κάνοντας προληπτικά εφαρμογή CARBON CLEANING με την μοναδική μηχανή καθαρισμού με υδρογόνο κάθε 15.000χλμ., θα αποφύγετε να συσσωρεύεται ο άνθρακας μέσα στον κινητήρα σας, με αποτέλεσμα να έχετε την μέγιστη ισχύ του κινητήρα, καλύτερη κατανάλωση και να αποφεύγετε ανεπιθύμητες βλάβες οι οποίες έχουν ως αιτία την ρύπανση του κινητήρα.

Με αυτή την προηγμένη τεχνολογία, που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια αρκετών ετών, το υδρογόνο εισέρχεται μέσα από τους σωλήνες εισαγωγής αέρα στον θάλαμο καύσης και καίει σε ικανό ποσοστό τις επικαθίσεις του άνθρακα, οι οποίες εμποδίζουν τη μηχανή σας να λειτουργεί ομαλά.

Προτού λοιπόν αντικαταστήσετε τα εξαρτήματα του κινητήρα σας, δοκιμάστε στην εταιρία μας τη μέθοδο CARBON CLEANING. Θυμηθείτε πως ο βρώμικος κινητήρας από τις επικαθήσεις του άνθρακα είναι απειλή για τις επιδόσεις του οχήματος.

Εγγυημένα αποτελέσματα με πιστοποίηση

Phone icon
2102322590
Καλέστε για ραντεβού!