ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Καθαρισμός από τον άνθρακα με τη δύναμη του υδρογόνου

Διαδικασία καθαρισμού

Όταν το υδρογόνο μπαίνει στο σύστημα εισαγωγής αέρα του κινητήρα, και έρθει σε επαφή με τον άνθρακα, γίνεται μια χημική αντίδραση, με αποτέλεσμα την ρευστοποίηση του άνθρακα, που είναι κολλημένος στα τοιχώματα της εισαγωγής, καθώς η διέλευση του από αυτή γίνεται διαμέσου της βαλβίδας EGR, η οποία έχει σαν σκοπό, την ανακυκλοφορια των καυσαερίων για την μείωση των (οξειδίων του αζώτου)(NOx), έτσι λοιπόν με την διέλευση του υδρογόνου και την επαφή του με τον άνθρακα όπως είπαμε πριν γίνετε ρευστοποίηση και σε υγρή μορφή πλέον και σαν καύσιμο, μεταφέρονται μέσα στο χώρο καύσης όπου και καίγονται κανονικά, επίσης μέσα στο χώρο καύσης ο καθαρισμός στο επάνω μέρος του εμβόλου (πιστονιού),καθώς και του θαλάμου καύσης και των βαλβίδων, ο καθαρισμός γίνεται με την μέθοδο της πυρόλυσης, λόγο της υψηλής αλλά στιγμιαίας θερμοκρασίας που αναπτύσσεται λόγω του υδρογόνου, και έτσι εξερχόμενο το καυσαέριο πλέον καθαρίζει, αισθητήρα οξυγόνου, καταλύτη, και την εξάτμιση του κάθε οχήματος, με αποτέλεσμα την επαναφορά της χαμένης ισχύος, και την μείωση της κατανάλωσης, των καυσίμων, καθώς και την αποφυγή δαπανηρών βλαβών.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν χρειαζόμαστε να επέμβουμε με μηχανικές εργασίες στον κινητήρα σας. (Σημ. Ο κινητήρας σας λειτουργεί στο ρελαντί καθ΄ όλη την διαδικασία του καθαρισμού CARBON CLEANING).

Απαιτούνται 4 απλά στάδια

Αναλυτική περιγραφή των βημάτων

Βήμα 1ο

Πλησιάζουμε την CARBON CLEANING machine στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας.

Βήμα 2ο

Συνδέουμε την μηχανή με την μπαταρία σας (η μηχανή λειτουργεί με 12 volt και δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα στην μπαταρία σας ή σε οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρικό σημείο του κινητήρα σας).

Βήμα 3ο

Συνδέουμε το μπλε σωλήνα της μηχανής στην είσοδο του φίλτρου αέρα του κινητήρα.

Βήμα 4ο

Θέτουμε σε λειτουργία το χρονοδιακόπτη βάζοντας τον ανάλογο χρόνο σύμφωνα με τα κυβικά εκατοστά του κινητήρα σας και το υδρογόνο αρχίζει πλέον να κάνει την δουλειά του μέσα σε αυτόν.

Εγγυημένα αποτελέσματα με πιστοποίηση

Phone icon
2102322590
Καλέστε για ραντεβού!