ULTIMATE CELL

Επανάσταση στον τρόπο απόκτησης και εφαρμογής υδρογόνου στη διαδικασία καύσης

Η συσκευή Ultimate Cell

Είναι μια συσκευή υδρογονοκινησης για τη βελτιστοποίηση των κινητήρων εσωτερικής καύσης που μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές καυσαερίων. Η διάταξη έχει μια γεννήτρια με ηλεκτρονική διαχείριση διαδικασίας ηλεκτρόλυσης μέθοδο που χρησιμοποιεί μη κυκλοφορούντα ηλεκτρολύτη. Με βελτιστοποιημένη κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας η συσκευή παράγει μόνο την απαραίτητη ποσότητα του υδρογόνου για να βελτιστοποιηθεί η απόδοση του κινητήρα εσωτερικής καύσης. Το ειδικό μείγμα υδρογόνου, τροφοδοτείται απευθείας στην εισαγωγή αέρα, και λειτουργεί ως παράμετρος βελτιστοποίησης καύσης στο εσωτερικό του κινητήρα, επιτρέποντας μια ταχύτερη και πληρέστερη καύση από το παραδοσιακό καύσιμο.

Με αυτή τη βελτιστοποιημένη λειτουργία του κινητήρα, η κατανάλωση καυσίμου μπορεί να μειωθεί έως και 30% και οι εκπομπές ρύπων, καυσαερίων να μειώνονται έως και 80%.

Εκτός από αυτοκίνητα ανάλογες εξειδικευμένες συσκευές τοποθετούνται σε φορτηγά, λεωφορεία, νταλίκες, τρακτέρ και Moto!

Πλεονεκτήματα Ultimate Cell

  • Λιγότερα καύσιμα (10 έως 30%)
  • Μειωμένες εκπομπές ρύπων (έως 80%)
  • Μειωμένα επίπεδα CO, CO2, NO2, NOx και HC
  • Ομαλότερη λειτουργία του κινητήρα
  • Μειωμένα τιμολόγια συντήρησης
  • Μεγαλύτερη αντοχή του κινητήρα & και των λιπαντικών
  • Μειωμένες αποθέσεις άνθρακα
  • Λιγότερη Συντήρηση και φθορά στον κινητήρα και στα EGR, DPF & CAT
  • Περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας

Η εγκατάσταση του μαγικού κουτιού

Η εγκατάσταση της αντικειμένου της συσκευής της παρούσας εφεύρεση εγκρίθηκε για την Ευρωπαϊκή Ένωση από την πορτογαλική υπουργείο Μεταφορών, ΙΜΤ το Νοεμβρίου 2013, μετά από αρκετές δοκιμές οι οποίες απέδειξαν τα αποτελέσματα της τεχνολογίας, την ασφάλεια και την ευθύνη του. Δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε αλλά και σε διεθνώς αναγνωρισμένα ινστιτούτα όπως το Instituto SuperiorΤεχνολόγων Μηχανικών (IST) και το Instituto de Soldadura e Qualidade(ISQ). Το προϊόν ικανοποιεί τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Κοινότητας οδηγία 2006/42 / ΕΚ και την οδηγία2011/65 / ΕΕ.

Το αντικείμενο & η συσκευή αυτής της εφεύρεσης είναι πραγματικά πιστοποιημένη από την Αρχή Πιστοποίησης Οχημάτων (VCA)που χορήγησε τα προϊόντα ένα E-σήμα (E11 – 10R-058662), εξασφαλίζοντας παγκοσμίως την έγκρισή της για την εγκατάσταση με ασφάλεια σε αυτοκινούμενα οχήματα. Αυτό το προϊόν είναι σύμφωνο με τους Ευρωπαϊκούς στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2020, σχετικά με την κλιματική αλλαγή και την ενεργειακή βιωσιμότητα.

Όταν είναι ενεργοποιημένος ο κινητήρας, η συσκευή ξεκινά μια διαδικασία ηλεκτρόλυσης με τον διαχωρισμό του νερού σε μόρια υδρογόνου και οξυγόνου που θα περάσουν από τη μεμβράνη συμπύκνωσης βγαίνοντας μέσα στο σωλήνα εξόδου στο επάνω μέρος της συσκευής. Η ροή του αέριου HHO που παράγεται ρυθμίζεται από τους κανονισμούς PCB σύμφωνα με την κατανάλωση καυσίμων του κινητήρα για να εξασφαλιστεί μια προκαθορισμένη κατά βάρος ποσότητα HHO σχετικά με τα καύσιμα. Δεδομένου ότι είναι μια εξαιρετικά χαμηλή αναλογία, έτσι το HHO αέριο που προστίθεται στο οξειδωτικό (αέρα) δεν επηρεάζει τους αισθητήρες διαχείρισης του κινητήρα, όπως το Air Mass αισθητήρα (MAF) στην εισαγωγή αέρα ή αισθητήρα λάμδα στην εξαγωγή.

Το αέριο που παράγεται εγχέεται μέσα στο αέρα αναρρόφησης αγωγού του κινητήρα. Δεν υπάρχει στη συσκευή, σε οποιαδήποτε στιγμή, υπό πίεση αποθήκευση υδρογόνου, όλη η παραγόμενη ροή του φυσικού αερίου που παράγεται καταναλώνεται απευθείας από τη μηχανή εσωτερικής καύσης. Το υπάρχον κενό στη εισαγωγή αέρα θα αποσυμπιέζει η συσκευή εξασφαλίζοντας την εξαγωγή του αερίου που παράγεται στο εσωτερικό της μονάδας.

Η συσκευή πρέπει να εγκατασταθεί κοντά στον κινητήρα, μακριά από πηγές θερμότητας ή κινούμενα μέρη. Η συσκευή τροφοδοτείται ηλεκτρικά με (12 ή 24volts), απευθείας από την ασφαλειοθήκη, και παίρνει ρεύμα μόνο όταν ο κινητήρας μπαίνει σε λειτουργία και προστατεύεται από μια ασφάλεια κατάλληλη για την μέγιστη κατανάλωση της συσκευής. Ο σωλήνας τροφοδοσίας του αερίου μίγματος που βγαίνει από το επάνω μέρος της συσκευής θα συνδεθεί με την εισαγωγή αέρα αγωγού του κινητήρα σε ένα τομέα μετά το φίλτρο αέρα και πριν από κάθε ογκομετρικό συμπιεστή που μπορεί να υπάρχει.

Φόρμα ενδιαφέροντος για τα προϊόντα Ultimate Cell

Φόρμα ενδιαφέροντος για προϊόντα Ultimate Cell

Εγγυημένα προϊόντα

Καλέστε μας

210 2322590 και 6972 623048

Φυλής 72 - Καματερό

ή

Phone icon
2102322590
Καλέστε για ραντεβού!