POLYTRON

Λιπαντικά κινητήρα και πρόσθετα που επιτυγχάνουν μοναδικά πλεονεκτήματα

ERC Octanbooster

Πρόσθετο λαδιού Polytron MTC

Πρόσθετο λιπαντικό με πανίσχυρη αντιτριβική δράση.

Στο λιπαντικό που θα προστεθεί δίνει ασύγκριτη αντιτριβική ικανότητα, αντοχή και διάρκεια. Είναι η λύση στην αντιμετώπιση των τριβών, πρόωρων φθορών και των συχνών αλλαγών λιπαντικού.

Ιδανικό για κινητήρες αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων. Συμβάλλει στην πολύ ασφαλέστερη, ποιοτικότερη, αποδοτικότερη και οικονομικότερη λειτουργία των κινητήρων και των μηχανισμών μετάδοσης κίνησης. Στους κινητήρες περιορίζει την κατανάλωση λαδιού και τις αναθυμιάσεις.

Made in USA.

ERC Octanbooster

Πρόσθετο καυσίμου Polytron FC

Επιστημονικά σχεδιασμένο για να συμβάλλει στην πολύ αποδοτικότερη καύση του καυσίμου, στην ακόμα πιο αποδοτική λειτουργία του κινητήρα και στη μείωση της κάπνας και των καυσαερίων. Συντηρεί με επιμελή καθαρισμό και λίπανση, το σύστημα έγχυσης καυσίμου, τον άψογο ψεκασμό των μπεκ και παρέχει πλήρη αντιτριβική προστασία σε τρόμπα, μπεκ, βαλβίδες και έδρες. Αυξάνει τη ζωή των καταλυτών και των DPF του αυτοκινήτου.

Πελάτες μας το δοκίμασαν στον καυστήρα του λέβητα και εντυπωσιάστηκαν από την απόδοση και την ποιότητα της καύσης. Οι τεχνικοί συντήρησης εντυπωσιάστηκαν από την καθαρότητα του μπεκ και του λέβητα στην ετήσια συντήρησή του.

Made in USA.

ERC Octanbooster

Λιπαντικά κινητήρων Polytron Motor Oil

Περιέχουν Polytron MTC. Συνιστώνται για χρήση σε μηχανές πολυβάλβιδες, turbo, common rail, υψηλής ισχύος, με πίεση ανάφλεξης πάνω από 2500 psi, intercooling, πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενες (computerized), οι οποίες μπορούν και να είναι εξοπλισμένες με παγίδες σωματιδίων (DPF) στην εξάτμιση.

Υπερκαλύπτουν τις πιο σύγχρονες λιπαντικών API SN.SM/CJ4 τις τελευταίες ευρωπαϊκές ACEA προδιαγραφές καθώς και μεγάλων κατασκευαστών κινητήρων VOLVO VDS4, MACK E00 Premium Plus approval, Renault VI RLD3 Compliance. Χιλιόμετρα χρήσης από 20.000 έως 30.000 ανάλογη των συνθηκών οδήγησης.

Made in USA.

ERC Octanbooster

Βαλβολίνες Polytron

Συνθετικές βαλβολίνες πολύ υψηλής απόδοσης, χειροκίνητων και αυτοματων κιβωτίων ταχυτήτων διαφορικών και συστημάτων μετάδοσης κίνησης, από αρίστης ποιότητας πρωτογενή λιπαντικά, εμπλουτισμένες με πρόσθετα τελευταίας τεχνολογίας.

Περιέχουν επιπλέον το πρόσθετο Polytron MTC, γεγονός που τους δίνει επιδόσεις και αντοχές μακράν καλύτερες των επωνύμων βαλβολινών του εμπορίου.

Σχεδιασμένες για να παρέχουν πολύ καλύτερη προστασία έναντι των ακραίων συνθηκών λειουργίας, βοηθώντας στην πολύ ποιοτικότερη και εντελώς αθόρυβη λειτουργία του μηχανισμού μετάδοσης κίνησης. πολύ υψηλής απόδοσης,

Made in USA.

ERC Octanbooster

Σπρέι αντιτριβικής λίπανσης Polytron PL

Πανίσχυρη αντιτριβική λίπανση σε σπρέι. Διεισδύει ανάμεσα στην υπερβολική σκουριά και τη διάβρωση. Εκπλήσσει με την απόδοσή του όταν χρησιμοποιηθεί για λίπανση μηχανισμών κυνηγετικών όπλων, και οπλικών συστημάτων γενικότερα. Ιδανικό για τη λίπανση κοπτικών λεπίδων, κλαδευτηριών και χορτοκοπτικών μηχανημάτων.

Εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιηθεί για λίπανση σε αερόκλειδα, τρυπάνια, κολαούζα, κλειδαριές, μεντεσέδες, αρθρώσεις, αλυσίδες μοτοσυκλετών και μηχανισμούς που θορυβούν λόγο σκόνης ή φθοράς ή οξείδωσης κλπ. Είναι η καλύτερη λύση για λίπανση σημείων κύλισης και τριβής σε ανυψωτικά μηχανήματα συνεργείων και μηχανισμούς ανύψωσης γκαραζόπορτων.

Made in USA.

ERC Octanbooster

Συνθετικό γράσο Polytron EP2

Πανίσχυρο κατά της τριβής λιπαντικό που προορίζεται για πολλαπλές εφαρμογές και για μεγάλο εύρος θερμοκρασιών (-40°C έως +250°C) ιδιαίτερα στις πολύ σκληρές συνθήκες στη βιομηχανία, λατομεία, αυτοκίνηση κλπ. Εκπλήσσει η αφυγραντική, αντιδιαβρωτική και αντισκωριακή του ικανότητα όπως επίσης η μεγάλη διάρκεια αντοχής του.

Το αδιάβροχο συνθετικό γράσο λιθίου Polytron Ultra Performance EP2 είναι ένα ανώτατης ποιότητας λιπαντικό που προορίζεται για πολλαπλές εφαρμογές και για μεγάλο εύρος θερμοκρασιών (-40°C έως +250°C). Συντίθεται από λίθιο, σύνθετα σαπωνοειδή, και αρίστης ποιότητας ορυκτέλαια καθώς και την αντιτριβική σύνθεση της Polytron, ώστε σε συνδυασμό με άλλα πρόσθετα να συνεισφέρουν σε εκπληκτικές αφυγραντικές, αντιδιαβρωτικές και αντισκωριακές ιδιότητες.

Made in USA.

Φόρμα ενδιαφέροντος για τα προϊόντα Polytron

Φόρμα ενδιαφέροντος για προϊόντα Polytron

Εγγυημένα προϊόντα

Καλέστε μας

210 2322590 και 6972 623048

Φυλής 72 - Καματερό

ή

Phone icon
2102322590
Καλέστε για ραντεβού!