ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ DPF

Καθαρισμός του φίλτρου σωματιδίων DIESEL.

Απλός καθαρισμός DPF

Αυτή η εργασία προτείνεται για προληπτική συντήρηση του φίλτρου σωματιδίων, μετά από κάθε 50000χλμ ώστε να αποφευχθεί η υπερβολική συσσώρευση ρύπων στο εξάρτημα.

Πρόκειται για τη φθηνότερη διαδικασία πέραν της αντικατάστασης φίλτρου DPF. Πραγματοποιείται χωρίς αφαίρεση του φίλτρου και απαιτεί ελάχιστο χρόνο. Είναι μια εναλλακτική της αντικατάστασης του εξαρτήματος, χάρη στον καθαρισμό με 4 λίτρα από το Προϊόν, Εγκεκριμένο από την πολιτική και την στρατιωτική Αεροναυπηγική βιομηχανία.

Premium καθαρισμός DPF

Αυτή η παροχή προτείνεται για κάθε όχημα με πάνω από 100.000χλμ με την ένδειξή DPF αναμμένη, και/ή αν το όχημα είναι σε κακή κατάσταση, και/ή αν το όχημα απορριφθεί από τον τεχνικό έλεγχο.

Πρόκειται για τη φθηνότερη διαδικασία πέραν της αντικατάστασης φίλτρου DPF. Πραγματοποιείται χωρίς αφαίρεση του φίλτρου και απαιτεί ελάχιστο χρόνο. Είναι μια εναλλακτική της αντικατάστασης του εξαρτήματος, χάρη στον καθαρισμό με 12 λίτρα απο το Προϊόν, Εγκεκριμένο από την πολιτική και τη στρατιωτική Αεροναυπηγική βιομηχανία και την αφαίρεση του άνθρακα από τον κινητήρα με εγχυτήρες.

Φόρμα ενδιαφέροντος για καθαρισμό DPF

Φόρμα ενδιαφέροντος για καθαρισμό DPF

Εγγυημένα προϊόντα

Καλέστε μας

210 2322590 και 6972 623048

Φυλής 72 - Καματερό

ή

Phone icon
2102322590
Καλέστε για ραντεβού!