ΠΡΟΪΟΝΤΑ ERC

Χημικά πρόσθετα οχημάτων που επιτυγχάνουν την βελτίωση της απόδοσης σε εντυπωσιακό βαθμό

Πρόσθετα βενζίνης

ERC Octanbooster

Oktanbooster – Ενισχυτικό οκτανίων

 • Αυξάνει τον αριθμό οκτανίων μέχρι και 4 μονάδες, ανάλογα με την ποιότητα των καυσίμων.
 • Μειώνει και αποτρέπει τους θορύβους του κινητήρα.
 • Αυξάνει την ισχύ του κινητήρα και παρέχει καλύτερη επιτάχυνση.
 • Καθαρίζει και προστατεύει τις βαλβίδες και τις έδρες των βαλβίδων από τη φθορά.
 • Λειτουργεί κατά των καταθέσεων στις βαλβίδες και τα μπουζί.

Με προσθήκη ERC Octanbooster, ο αριθμός οκτανίων του καυσίμου βενζίνης (RON) αυξάνει έως και 4 μονάδες, ανάλογα με την ποιότητα της βενζίνης. Αυξάνει την απόδοση των καυσίμων και σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα στις βαλβίδες (πλάκα βαλβίδας και της έδρας της βαλβίδας) και εξασφαλίζει καθαρή καύση και υψηλότερες επιδόσεις του κινητήρα.

Εφαρμογή
Το ERC Octanbooster συστήνεται κυρίως για καύσιμα χαμηλής ποιότητας, είναι σχεδιασμένο για τακτική χρήση και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους βενζίνης.

Χρήση
Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πριν τον εφοδιασμό καυσίμων.
Τα 200 ml αρκούν για 60 λίτρα βενζίνης. Αποφύγετε την υπερ-δοσολογία.

ERC Octanbooster

Systemreiniger Benzinmotoren – Καθαριστικό βαλβίδων

Ιδιαίτερα δραστικό προϊόν για τον καθαρισμό των βαλβίδων, του καρμπυρατέρ και του θαλάμου καύσης.

Μειώνει την ευπάθεια των σύγχρονων κινητήρων από τις καταθέσεις στις βαλβίδες, το σύστημα τροφοδοσίας και το σύστημα ψεκασμού καυσίμου.

 • Αφαιρεί αξιόπιστα τις καταθέσεις, ιδίως στις βαλβίδες εισαγωγής, στο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου και το σύστημα ψεκασμού.
 • Προσφέρει βέλτιστη λειτουργία του κινητήρα και την μείωση της κατανάλωσης καυσίμων.
 • Προστατεύει από την διάβρωση.
 • Επαναφέρει την πλήρη ισχύ του κινητήρα και προσφέρει μία φιλική και καθαρή προς το περιβάλλον καύση.

Λόγω της κακής ποιότητας βενζίνης και της λειτουργίας του κινητήρα με χαμηλές ταχύτητες μέσα στην πόλη, δημιουργούνται κατάλοιπα στις βαλβίδες, το καρμπυρατέρ, τα μπουζί και τον θάλαμο καύσης. Οι καταθέσεις στις βαλβίδες και στην ακίδα ψεκασμού μειώνουν την ροή καυσίμου και επιδεινώνουν τη συμπεριφορά ψεκασμού. Οι καταθέσεις οδηγούν σε υψηλές εκπομπές ρύπων, αύξηση της κατανάλωσης και κακή λειτουργία του κινητήρα, δεν γίνετε σωστός ψεκασμός καυσίμου, υποβαθμίζοντας έτσι τις επιδόσεις του κινητήρα. Το ERC Systemreiniger Benzinmotoren καθαρίζει τις καταθέσεις από τις βαλβίδες το σύστημα τροφοδοσίας, τα μπουζί και το σύστημα ψεκασμού (Injection).

Εφαρμογή
Είναι κατάλληλο για χρήση σε όλους τους δίχρονους ή τετράχρονους βενζινοκινητήρες, καταλυτικούς, συμβατικούς και Turbo. Κατάλληλο για όλους τύπους βενζίνης.

Χρήση
Προσθέστε στο ρεζερβουάρ καυσίμου σε κάθε service. Το ρεζερβουάρ θα πρέπει να είναι κατά 1/4 γεμάτο για άμεσο αποτέλεσμα.
Τα 200 ml είναι για μία χρήση.

ERC Octanbooster

MPULSER – Προστασία βενζίνης και συστήματος καυσίμου

Τριπλή προστασία κατά της διάβρωσης για την ασφαλή διαχείμαση και την εποχιακή διακοπή λειτουργίας όλων των βενζινοκίνητων οχημάτων / μηχανημάτων / εξοπλισμού. Μία σύνθεση με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά που συνδυάζονται σε ένα πολυ-λειτουργικό πακέτο πρόσθετων κατά της διάβρωσης, τη γήρανση των καυσίμων, την οξείδωση και τις καταθέσεις σε ολόκληρο το σύστημα καυσίμου … έτσι ώστε ο κινητήρας βενζίνης, ακόμη και μετά από παρατεταμένες περιόδους μη λειτουργίας, μπορεί να ξεκινήσει και πάλι δυναμικά.

Τριπλή προστασία από τη διάβρωση

 • Ακραία προστασία κατά της διάβρωσης σε όλο το σύστημα καυσίμου (νερό στη βενζίνη και τη ζώνη αερίου/αέρα). Ακόμη και με την υπάρχουσα φάση του νερού.
 • Καθαρισμός του συστήματος καυσίμου, συμπεριλαμβανομένων των μπεκ. Ανάκτηση της ισχύος του κινητήρα από τη διάλυση των καταθέσεων που έχουν σχηματστεί.
 • Σταθεροποίηση του καυσίμου περιορίζοντας έτσι σημαντικά τον κίνδυνο καθίζησης ή της απόφραξης λόγω γήρανσης του καυσίμου.

Χρήση
Εφαρμόζεται σε όλους τους κινητήρες βενζίνης σε (οχήματα, μηχανήματα και εξοπλισμό) και είναι συμβατό με όλα τα καύσιμα βενζίνης. Προσθέστε άμεσα στη δεξαμενή καυσίμου σε κάθε ή κάθε 2ο γέμισμα του ρεζερβουάρ. Η χρήση συνιστάται ιδιαίτερα πριν από εποχιακή διακοπή λειτουργίας του οχήματος /μηχανήματος!.
Τα 200ml αρκούν για 50 λίτρα βενζίνης.

Πρόσθετα πετρελαίου

ERC Octanbooster

Diesel Plus – Ενισχυτικό / αντιβακτηριδιακό πετρελαίου

Συμπυκνωμένο πρόσθετο πετρελαίου με πολυλειτουργικά ενεργά δραστικά συστατικά.

Ειδικό πολυλειτουργικό πρόσθετο πετρελαίου με αντιβακτηριδιακή προστασία κατά της μυκητολάσπης. Είναι κατάλληλο για όλες τις ποιότητες DIN diesel (επίσης βιοντίζελ) και εξασφαλίζει καθαρά ακροφύσια και μείωση της κατανάλωσης.

 • Συνιστάται ιδιαίτερα για πετρελαίο με Bio-diesel. Αποτελεσματικό κατά την δημιουργία βακτηρίων και μυκήτων στο πετρέλαιο (Φάση πρόληψης).
 • Αυξάνει των αριθμό κετανίων κατά 3 μονάδες και εξασφαλίζει καλύτερη ανάφλεξη καυσίμου.
 • Διευκολύνει την ψυχρή εκκίνηση, αυξάνει την ισχύ του κινητήρα.
 • Συνιστάται επίσης ειδικά για τον εποχιακό παροπλισμό των οχημάτων.
 • Καθαρίζει το σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου και τα μπεκ.
 • Προστατεύει από τη διάβρωση στις δεξαμενές, τις σωληνώσεις καυσίμου και το εσωτερικό του κινητήρα.
 • Μείωση των καυσαερίων (μείωση των εκπομπών CO2), προστατεύει το περιβάλλον.

Επίδραση
Η κυμαινόμενα ποιότητα του καυσίμου επηρεάζει την απόδοση του κινητήρα και την κατανάλωση. Οι καταθέσεις στα μπέκ αυξάνουν την κατανάλωση των καυσίμων. Στο πετρέλαιο μπορούν να αναπτυχθούν βακτηρίδια και να οδηγήσουν σε απόφραξη των φίλτρων δημιουργία λάσπης και διάβρωση. Το Diesel Plus 1:1000 βελτιώνει τα χαρακτηριστικά ανάφλεξης (αύξηση αριθμού κετανίων), καθαρίζει και διατηρεί τα μπέκ καθαρά, διασφαλίζει την εξάλειψη των βακτηριδίων και των ενζύμων και παρέχει έτσι την βέλτιστη προστασία κατά την φθοράς. Περιλαμβάνει ένα πακέτο ενεργών ουσιών για την αντοχή στην οξείδωση.

Εφαρμογή
Diesel-Plus 1:1000 για τακτική χρήση, κατάλληλο για όλους τους τύπου πετρελαίου. Ιδιαίτερη σύσταση πετρέλαιο με Bio-diesel έως 20%. Ανακουφίζει το φίλτρο αιθάλης PDF.

Χρήση
Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πριν τον εφοδιασμό καυσίμων.
Τα 250ml αρκούν για 250 λίτρα πετρελαίου, σε φιάλη με δοσομετρητή των 25ml για κάθε 25 λίτρα πετρελαίου.

ERC Octanbooster

System Reiniger Dieselmotoren – Καθαριστικό σύστήματος πετρελαίου

Με ένα πακέτο υψηλής δραστικών ενεργών συστατικών, καθαρίζει και προστατεύει το σύστημα ψεκασμού και των καυσίμων.

Προσφέρει έναν ευκολότερο τρόπο για τον καθαρμό του κινητήρα και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Διασπά τις τυπικές επικαθήσεις στους πετρελαιοκινητήρες και αποτρέπει τη δημιουργία τους.

 • Καθαρίζει τους εγχυτήρες καυσίμου (μπέκ) και τις αντλίες ψεκασμού καθώς και στο σύνολο το σύστημα καυσίμου από τις καταθέσεις.
 • Επαναφέρει την πλήρη ισχύ του κινητήρα.
 • Φροντίζει για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων, την ιδανική και φιλική προς το περιβάλλον καύση.
 • Προστατεύει τον κινητήρα, αποτρέπει το κροτάλισμα του κινητήρα.
 • Προστατεύει από την διάβρωση.
 • Kατάλληλο και για κινητήρες με DPF φίλτρο σωματιδίων αιθάλης.

Επίδραση
Οι καταθέσεις στα μπέκ ψεκασμού συμβάλουν στην αύξηση κατανάλωσης καυσίμου. Τα διάφορα κατάλοιπα και τα προϊόντα διάβρωσης που δημιουργούνται στο σύστημα καυσίμου από το νερό, ατμοσφαιρική υγρασία, μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο όλο το σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου. Το System Reiniger Dieselmotoren καθαρίζει τους βρώμικους εγχυτήρες και προστατεύει το όλο σύστημα καυσίμου από τη διάβρωση.

Εφαρμογή
Αφαιρεί τις καταθέσεις και επαναφέρει την πλήρη λειτουργία του συστήματος ψεκασμού, μπλοκαρισμένα μπεκ και τις αντλίες τους. Λιπαίνει και προστατεύει το σύστημα ψεκασμού πετρελαίου, εμποδίζει τη διάβρωση των μετάλλων που οφείλονται στην υγρασία και το οξυγόνο. Κατάλληλο για όλους τους πετρελαιοκινητήρες (επίσης Common Rail, κινητήρες με DPF) και τύπους πετρελαίου.

Χρήση
Προσθέστε στο ρεζερβουάρ καυσίμου σε κάθε service.Το ρεζερβουάρ θα πρέπει να είναι κατά 1/4 γεμάτο για πιό άμεσα αποτελέσματα.
Τα 200ml είναι για μία χρήση.

Προστασία - καθαρισμός φίλτρου DPF

ERC Octanbooster

Cat Clean DPF – Πρόσθετο καθαρισμού / προστασίας φίλτρων DPF

…εύκολος καθαρισμός και αναζωογόνηση φίλτρου μικροσωματιδίων αιθάλης

 • Αποτρέπει το πρόωρο βούλωμα και προστατεύει το φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων πετρελαίου.
 • Καθαρίζει και παρατείνει τα διαστήματα συντήρησης (αναζωογόνησης) του φίλτρου αιθάλης DPF.
 • Μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου από λιγότερο συχνές φάσεις καθαρισμού του φίλτρου.
 • Μειώνει τη δημιουργία σωματιδίων και ρύπων.

Επίδραση
Οι καταθέσεις αιθάλης στο φίλτρο σωματιδίων DPF καίγονται σε μια θερμοκρασία 500-600 oC περίπου, τιμές που σπάνια επιτυγχάνονται κατά την φυσιολογική λειτουργία του οχήματος. Τα μόρια αιθάλης (κάπνας) συγκεντρώνονται στο φίλτρο και μόνο με την αύξηση της θερμοκρασίας των καυσαερίων το φίλτρο μπορεί να αναζωογονηθεί. Στο σημείο αυτό το Cat-Clean λειτουργεί ως καταλύτης και μειώνει την υψηλή θερμοκρασία ανάφλεξης της αιθάλης τόσο χαμηλά που ακόμη και κατά τη διάρκεια λειτουργίας με χαμηλά φορτία (κίνηση στη πόλη με χαμηλές ταχύτητες) συνεχώςνα καίγεται. Λόγω της άμεσης καύσης το φίλτρο σωματιδίων diesel διατηρείται μόνιμα καθαρό. Παρατείνονται τα διαστήματα συντήρησης και εμποδίζει το σχηματισμό επιβλαβών εκπομπών καυσαερίων.

Εφαρμογή
Το Cat Clean ανάλογα με την σύσταση του εκάστοτε κατασκευαστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε φίλτρο σωματιδίων PDF. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και οδηγούν στην βελτίωση της καύσης και την μείωση ρύπων (συνιστάται και σε παλαιά οχήματα που δεν κάνουν καλή καύση, βγαίνει μαύρος καπνός από την εξάτμιση). Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πριν τον ανεφοδιασμό καύσιμου, για τακτική χρήση.

Χρήση
Τα 250ml αρκούν για 250 λίτρα καυσίμου,
Με δοσομετρητή των 25ml για κάθε 25 λίτρα πετρελαίου.

ERC Octanbooster

Dieselpartikelfilter Reinigung konzentrat – Καθαριστικό υγρό φίλτρου DPF

Το ειδικό καθαριστικό είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό υγρό για τον καθαρισμό του φίλτρου κατακράτησης σωματιδίων πετρελαίου DPF. Σε οχήματα που κινούνται σε μικρές αποστάσεις με χαμηλές ταχύτητες, εγκυμονεί ο κίνδυνος να φράξει το φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων πετρελαίου. Τότε ο εγκέφαλος του οχήματος σε πολλές περιπτώσεις βγάζει τον κινητήρα εκτός λειτουργίας.
Το καθαριστικό υγρό φίλτρου σωματιδίων πετρελαίου:

 • Διαλύει τις συνήθεις επικαθήσεις στα φίλτρα κατακράτησης σωματιδίων πετρελαίου.
 • Είναι αποτελεσματικό για όλα τα φίλτρα σωματιδίων πετρελαίου σε επιβατικά και σε οποιοδήποτε άλλο όχημα.
 • Εξασφαλίζει σωστή λειτουργία του κινητήρα, μέγιστη απόδοση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
 • Μειώνει το κόστος λειτουργίας, αποτρέπει από ακριβές επισκευές (αντικατάσταση του DPF).

Για την διεξαγωγή του καθαρισμού είναι απαραίτητος ο ψεκαστήρας (Pressure Bucket Gun).
Η δοσολογία είναι ανάλογη με το μέγεθος και τον όγκο του φίλτρου σωματιδίων πετρελαίου.

DPF Reinigungs-KonzentratΌγκος Φίλτρου DPF*
500 ml1600 ml
750 ml2400 ml
1000 ml3200 ml

* Η προσθήκη περίπου κατά το ένα τρίτο του όγκου του φίλτρου DPF είναι επαρκής

Μετά την πλύση θα πρέπει να επανατοποθετηθεί ο αισθητήρας (θερμοκρασίας ή πίεσης) που είχε αφαιρεθεί και να ενεργοποιηθεί από το συνεργείο η διαδικασία αναζωογόνησης του φίλτρου κατακράτησης σωματιδίων, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

ERC Octanbooster

Dieselpartikelfilter Spüllung – Ειδικό υγρό πλύσης φίλτρου DPF

Με το ειδικό υγρό πλύσης οι επικαθήσεις των σωματιδίων διασπώνται και διανέμονται σε όλη την επιφάνεια του φίλτρου κατακράτησης σωματιδίων πετρελαίου, όπου στη συνέχεια καίγονται κατά την διάρκεια της φάσης αναζωογόνησης. Η εφαρμογή γίνετε με το φίλτρο σωματιδίων πετρελαίου εγκαταστημένο. Τα διαστήματα μεταξύ των καθαρισμών με το ειδικό καθαριστικό φίλτρου DPF και με το ειδικό υγρό πλύσης εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη χρήση του οχήματος (σύντομες διαδρομές, λειτουργία σε χαμηλές στροφές) αλλά και την περιεκτικότητα του πετρελαίου σε θειάφι.

Δοσολογία

DPF Reinigungs-KonzentratΌγκος Φίλτρου DPF*
500 mlΑνεξάρτητα τον όγκο του φίλτρου*
 • H συσκευασία του ενός λίτρου αρκεί για δύο χρήσεις

Φόρμα ενδιαφέροντος για τα προϊόντα ERC

Φόρμα ενδιαφέροντος για προϊόντα ERC

Εγγυημένα προϊόντα

Καλέστε μας

210 2322590 και 6972 623048

Φυλής 72 - Καματερό

ή

Phone icon
2102322590
Καλέστε για ραντεβού!