ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ DPF

FAP CLEANER CCM782E

Μηχάνημα Καθαρισμού Καταλύτη & Φίλτρων Μικροσωματιδίων (DPF)

Απόκτησε τώρα το Νο1 παγκοσμίως, καινοτόμο Γαλλικό μηχάνημα FAP CLEANER CCM782E, για τον καθαρισμό του φίλτρου DPF και δώσε νέες δυνατότητες στην επιχείρησή σου.

Επαγγελματική Ευκαιρία

Τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις επικαθίσεις στον καταλύτη και στο φίλτρο μικροσωματιδίων (DPF) είναι συχνό φαινόμενο. Οι πελάτες ψάχνουν νια εναλλακτικές, για να αποφύγουν την αντικατάσταση συχνά ακριβών εξαρτημάτων.

Αν θέλετε να αυξήσετε τα έσοδα της επιχείρησής σας με μία εύκολη και επικερδής δραστηριότητα , μπείτε στο δίκτυο του FAP CLEANER.

 

Υδροδυναμικός καθαρισμός

Η διαδικασία γίνεται ενώ ο κινητήρας λειτουργεί στο ρελαντί, χωρίς να χρειαστεί να επέμβουμε με μηχανικές διαδικασίες στον κινητήρα σας. Η διαδικασία περιλαμβάνει την έγχυση υπο πίεση, πολλών λίτρων του ειδικού διαλύματος καθαρισμού 00082 στο DPF ή στον καταλύτη. Η αντίδραση της υψηλής θερμοκρασίας των καυσαερίων, η πίεση που ασκείται από τον κινητήρα και το καθαριστικό μας διάλυμα, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία αναταράξεων. Αυτά, με τη διασπορά τους στο DPF ή στον καταλύτη, καθιστούν δυνατή τη χαλάρωση των σωματιδίων και τη διάλυση των επικαθίσεων σε ολόκληρη την εξάτμιση. Στη συνέχεια εξαλείφονται αποτελεσματικά με το ξέπλυμα της μηχανής.

Χαρακτηριστικά της μηχανής

  • Αυτονομία: To FAP CLEANER λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Δεν χρειάζεται παροχή ρεύματος ή αεροσυμπιεστή.
  • Ευελιξία: Σχεδιασμένο για χρήση στο συνεργείο ή στο δρόμο, είναι εύχρηστο, ελαφρύ, εύκολο στην μεταφορά και συμπαγές.
  • Ταχύτητα: Ο καθαρισμός γίνεται σε λιγότερο από 30 λεπτά, χωρίς την ανάγκη να επέμβουμε με μηχανικές εργασίες.
  • Αποτελεσματικότητα: Έως και 98% των επικαθίσεων και της κάπνας απομακρύνεται μετά τον καθαρισμό.

Φόρμα ενδιαφέροντος για προϊόντα B2B

Φόρμα ενδιαφέροντος για προϊόντα B2B
Phone icon
2102322590
Καλέστε για ραντεβού!